Where It’s At

Applicatie, Concept, Webdesign, Webontwikkeling

Where It’s At is een website waar hiphop dance events vanuit de hele wereld op te vinden zijn.

Doel
Het doel van de website is het overzichtelijk en eenvoudig informatie kunnen geven over hiphop events over heel de wereld. Ook moeten organisatoren de website eenvoudig kunnen gebruiken als hulpmiddel voor het organiseren van events.

Doelgroep
De website is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het bezoeken van hiphop dance events. Deze groep bestaat voor grotendeels uit jong volwassenen. Bij deze groep is het tegenwoordig populair om heel de wereld rond te reizen. Ook zijn organisatoren van dance events een belangrijke doelgroep.

Voordelen
Op dit moment worden de meeste dance events aangemaakt en bekeken op grote Facebook pagina’s, hierop worden heel veel events tegelijk gepubliceerd. Het grote probleem is dat je moeilijk de juiste events kan zoeken. De voordelen van ons product tegenover bijvoorbeeld deze Facebook pagina’s is dat je veel makkelijker kan zoeken op het soort event of met behulp van de kaart in specifieke gebieden zoeken.

Mijn bijdrage
Dit project is ontwikkeld in groepsverband. Ik ben verantwoordelijk geweest voor het technische aspect achter de website. Door middel van PHP heb ik de voorkant met de database verbonden. Daarnaast heb ik met Framework 7, een javascriptframework voor applicaties, en Adobe PhoneGap een applicatie gemaakt voor smartphones.

DETAILS

  • Type: Applicatie, Concept, Webdesign, Webontwikkeling
  • Opdracht: Eindproject School
  • Media-uiting: Website / Applicatie
  • Datum: 1 februari 2017
where-its-at-showcase
Top