Over mij

Mijn naam is Davey Taal. Ik ben inmiddels al meer dan 3 jaar werkzaam als Front-end developer. Daarnaast komt mijn achtergrond als interactief vormgever hierbij ook zeker goed van pas, waardoor ik mezelf ook als creative webdeveloper kan beschouwen.

Vaardigheden

HTML, CSS, Javascript & PHP zijn natuurlijk altijd een pré in webdevelopment. Daarnaast ben ik bekend met het CMS WordPress, waarmee ik al enkele websites & webshops heb gemaakt voor klanten. Ook ben ik op gelerende wijs de weg aan het zoeken binnen het PHP-framework Laravel en Front-end frameworks zoals ReactJs, VueJS, Less en Sass. Ik ben erg leergierig en ben zeker niet bang om mijn skills-set verder uit te breiden.

Opleiding

Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan van HTML & CSS, designing en website ontwikkeling. Ook heb ik een stage gevolgd bij het bedrijf Buro Zero.
Bij dit bedrijf werd vooral gewerkt met het CMS WordPress waarmee ik veel websites heb gebouwd tijdens mijn stageperiode.

Werkervaring

Naast mijn verplichte stageperiode tijdens mijn opleiding, heb ik ook nog 6 maanden gewerkt voor Buro Zero als Junior Media Vormgever.
Hierbij verrichtte ik taken zoals het maken van websites en webshops met behulp van WordPress, onderhouden van CMS en het maken van WordPress thema’s.

Bekijk mijn werk

Top